Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума Во блиска иднина, цветањето на развојот на електричниот транспорт е пред вратата. Како производител на делови за автомобили, Maxxis постојано размислува како може да дизајнира изводлив паметен систем кој може да учествува во овој тренд, па дури и да помогне во забрзување на истиот. T Razr е паметна гума развиена за потреба. Неговите вградени сензори активно откриваат различни услови на возење и обезбедуваат активни сигнали за трансформација на гумата. Зголемените стапчиња се протегаат и ја менуваат областа за контакт како одговор на сигналот, затоа ги подобруваат перформансите на влечење.

Услуга За Препорака На Музика

Musiac

Услуга За Препорака На Музика Musiac е мотор за препорака за музика, користи проактивно учество за да пронајде прецизни опции за своите корисници. Таа има за цел да предложи алтернативни интерфејси за да го предизвика алгоритмот автократија. Филтрирањето на информациите стана неизбежен пристап за пребарување. Сепак, тоа создава ефекти од ехо-комора и ги ограничува корисниците во зоната на удобност со силно следење на нивните преференции. Корисниците стануваат пасивни и престануваат да ги прашуваат опциите што ги нуди машината. Поминување на време за прегледување опции може да зголеми огромни био-трошоци, но тоа е напор што создава значајно искуство.

Луксузно Хибридно Пијано

Exxeo

Луксузно Хибридно Пијано EXXEO е Елегантно хибридно пијано за современи простори. Неговата уникатна форма ја отелотворува тридимензионалната фузија на звучните бранови. Клиентите можат целосно да го прилагодат своето пијано да биде во склад со околината како Декоративно уметничко дело. Ова високо-технолошко пијано е изработено од егзотични материјали како јаглеродни влакна, премиум автомобилски кожа и воздушна вселена Алуминиум. Подобрен систем на звучници; го пресоздава широкиот динамичен опсег на пијано на Гранд преку системот за звук на звучникот 9 звучници од 200 вати. Посветената вградена батерија овозможува пијано да изведува до 20 часа со едно полнење.

Гостопримлив Комплекс

Serenity Suites

Гостопримлив Комплекс Serenity Suites лежат во населбата Никити, Ситонија во Халкидики, Грција. Комплексот е составен од три единици со дваесет апартмани и базен. Градежните единици означуваат длабок облик на просторен хоризонт, нудејќи оптимален поглед кон морето. Базенот е јадрото помеѓу сместувањето и јавните удобности. Гостопримскиот комплекс претставува обележје во областа, како екстровертна школка со внатрешни квалитети.

Програма За Дизајн Настани

Russian Design Pavilion

Програма За Дизајн Настани изложби, конкурси за дизајн, работилници, консултантски проекти за дизајн и објавување проекти со цел промовирање на руски дизајнери и брендови во странство. Нашите активности ги стимулираат дизајнерите кои зборуваат руски јазик да ги усовршат своите знаења и вештини преку меѓународни проекти и ќе им помогнат да ја разберат нивната улога во заедницата за дизајн, како да ги промовираат и да ги направат своите производи конкурентни и да создадат вистински иновации.

Налепница За Кр Код

Marketplace on the Move

Налепница За Кр Код Нов начин да го продадете автомобилот насекаде! Само на www.krungsriautomarketplace.com каде можете да објавувате за да го продадете вашиот автомобил и ние ќе произведеме QR Code Sticker врз основа на единствената веб-адреса на вашиот список на автомобилот, со избраниот дизајн на налепници, потоа доставете го на вашето место за да можете да прикачите налепница на вашиот автомобил! !! За купувачот, само скенирајте QR Code што го гледате на паркингот за автомобили на Продавачот во стоковни куќи, кафулиња, згради и сл. Веднаш пристап до деталите за автомобилот. Јавете се на Продавачот и проверете го. Сите одеднаш се случија на местото каде што двајцата сте !!!