Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кутија За Лаптоп

Olga

Кутија За Лаптоп Кутија за лаптоп со специјална лента и специјализирајте друг систем на случаи. За материјалот зедов рециклирана кожа. Постојат неколку бои од кои секој може да си земе свој. Целта ми беше да направам обичен, интересен случај за лаптоп, каде што лесно може да се погази системот за грижа и каде може да се зацврсти друг случај, ако треба да носите со вас, за тест Mac Book Pro и Ipad или мини Ipad. Може да носите чадор или весник под случај. Лесно случајно за секој ден побарувачка.

Мантил

UMBRELLA COAT

Мантил Овој мантил е комбинација на капут за дожд, чадор и водоотпорни панталони. Во зависност од временските услови и количината на дожд, може да се прилагоди на различни нивоа на заштита. Неговата уникатна карактеристика е што комбинира мантил и чадор во една ставка. Со „чадорниот мантил“ рацете ви се бесплатни. Исто така, може да биде совршено за спортски активности како возење велосипед. Покрај тоа, во преполната улица не се нанесувате на други чадори, бидејќи чадорот се простира над рамената.

Прстен

Doppio

Прстен Ова е возбудлив скапоцен камен од мистична природа. „Допио“, во својата спирална форма, патува во две насоки што го симболизираат машкото време: нивното минато и нивната иднина. Го носи среброто и златото кои претставуваат развој на доблестите на човечкиот дух низ целата своја историја на Земјата.

Прстен И Приврзок

Natural Beauty

Прстен И Приврзок Колекцијата Природна убавина е создадена како почит на шумата Амазон, наследство не само за Бразил, туку и за целиот свет. Оваа колекција ја спојува убавината на природата со сензуалноста на женските облини каде накитот го обликува и го гали телото на жената.

Ѓердан

Sakura

Ѓердан Nерданот е многу флексибилен и е изработен од различни парчиња, кои се лемеат беспрекорно заедно за убаво да се каскадат на пределот на женскиот врат. Централните цвеќиња од десната страна се ротираат и има додаток да го користите левото пократко парче од ѓерданот одделно како брош ѓерданот е многу лесен со оглед на 3Д формата и комплексноста на парчето. Бруто-тежината за него е изработена 362,50 грама е 18 карат, со 518,75 карати камен и дијаманти

Свилен Фулард

Passion

Свилен Фулард „Страста“ е еден од предметите „Со почит“. Убаво преклопете ја свилата марама на џебен плоштад или поставете ја како уметнички дела и направете ја да трае цел живот. Тоа е како игра - секој предмет има повеќе од една функција. „Со почит“ отелотворуваат нежна корелација помеѓу старите занаети и модерните објекти за дизајн. Секој дизајн е уникатно уметничко дело и раскажува различна приказна. Замислете место каде што секој мал детал раскажува приказна, каде квалитетот е вредност на животот, а најголем луксуз е вистинито за себе. Ова е местото каде што „Со почит“ ве исполнуваат. Нека уметноста те запознае и остари со тебе!