Списание за дизајн
Списание за дизајн
Рециклирачки Систем За Сортирање Отпад

Spider Bin

Рециклирачки Систем За Сортирање Отпад Бик за пајаци е универзално и економично решение за сортирање материјали што може да се рециклираат. Група поп-ап канти се создадени за дома, канцеларија или на отворено. Една ставка има два основни делови: рамка и торба. Лесно се преместува од едно до друго место, погодно за транспорт и складирање, бидејќи може да биде рамно кога не е во употреба. Купувачите нарачуваат пајак со камиони преку Интернет каде можат да изберат големина, број на канти за пајаци и типот на торбата според нивните потреби.

Ролна Цимет Со Мед

Heaven Drop

Ролна Цимет Со Мед Небесен капка е ролна цимет исполнета со чист мед што се користи со чај. Идејата беше да се комбинираат две храна што се користат одделно и да се направи еден нов нов производ. Дизајнерите беа инспирирани од структурата на цимет ролна, тие ја користеа својата ролериска форма како сад за мед и со цел да ги спакувам ролните од цимет што ги користеа восокот од пчелин за да ги изолираат и спакуваа ролните од цимет. Има египетски фигури прикажани на нејзината површина и тоа е затоа што Египќаните се првите луѓе кои ја сфатија важноста на цимет и користеа мед како богатство! Овој производ може да биде симбол на небото во вашите чаши со чај.

Храна

Drink Beauty

Храна Пијте убавина е како прекрасен скапоцен камен што можете да го пиете! Направивме комбинација од два предмети што се користеа одделно со чај: рок бонбони и парчиња лимон. Овој дизајн е целосно за јадење. Со додавање на парчиња лимон во структурата на карпестите бонбони, неговиот вкус станува неверојатно подобар и неговата храна вредност се зголемува заради витамини на лимон. Дизајнерите едноставно ги заменија стапчињата на кои се држеа кристалите од бонбони со парче сушен лимон. Пијте убавина е полн пример на современиот свет кој носи заедно убавина и ефикасност.

Пијалокот

Firefly

Пијалокот Овој дизајн е нов коктел со Chia, главната идеја беше да се дизајнира коктел кој има неколку фази на вкус. Овој дизајн исто така доаѓа со различни бои што може да се видат под црно светло што го прави погоден за забави и клубови. Чиа може да апсорбира и резервира кој било вкус и боја, така што кога некој ќе направи коктел со Firefly може да доживее различни ароми чекор по чекор. Нутриционистичката вредност на овој производ е повисока во споредба со другите коктели и тоа е се заради високата вредност на исхраната на Чиа и ниските калории . Овој дизајн е ново поглавје во историјата на пијалоци и коктели.

Мраз Мувла

Icy Galaxy

Мраз Мувла Природата отсекогаш била една од најважните извори на инспирација за дизајнерите. Идејата дошла до умот на дизајнерите со прегледување во просторот и имиџот на Milk Way Galaxy. Најважниот аспект во овој дизајн беше да се создаде единствена форма. Многу дизајни што се на пазарот се фокусираат на изработка на најјасен мраз, но во овој презентиран дизајн, дизајнерите намерно се фокусираа на формите што ги прават минералите додека водата се претвора во мраз, за да бидат појасни дизајнерите трансформираа природен дефект во убав ефект. Овој дизајн создава спирална сферична форма.

Филтер За Цигари

X alarm

Филтер За Цигари Алармот X, е аларм за пушачите да ги натераат да сфатат што прават сами додека го прават тоа. Овој дизајн е нова генерација на филтри за цигари. Овој дизајн може да биде добра замена за скапите реклами против пушењето и има поголемо влијание врз умовите на пушачите од кое било друго негативно рекламирање.Има многу едноставна структура, филтрите се печат со невидливо мастило кое ја покрива негативната област на скицата и со секоја мафта, скицата ќе се појасни, така што со секоја мафта ќе видите дека срцето ви се затемнува и знаете што се случува со вас.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.