Списание за дизајн
Списание за дизајн
Комерцијален Простор

De Kang Club

Комерцијален Простор Деканг се наоѓа во трговскиот центар на Гуангжу, Кина, е СПА и забава еден од комерцијалните проекти. Проектот е во концепт на дизајнирање на „урбан пејзаж“ како основен поим за да одговори на барањата на современиот урбан живот.

Порака Картичка

Standing Message Card “Post Animal”

Порака Картичка Оставете ги комплетите занаетчиски за хартија за животни да ги достават вашите важни пораки. Испратете ја вашата порака во телото, а потоа испратете ја заедно со другите делови во пликот. Ова е забавна картичка за пораки што примателот може да ја собере заедно и да ја прикаже. Се одликува со шест различни животни: патка, свиња, зебра, пингвин, жирафа и ирваси. Lifeивот со Дизајн: Квалитетните дизајни имаат моќ да го модифицираат просторот и да ги трансформираат главите на неговите корисници. Тие нудат удобност при гледање, држење и употреба. Подобрени се со леснотија и елемент на изненадување, збогатувајќи простор.

Транспарентниот Тросед

Mäss

Транспарентниот Тросед Сакав да создадам модуларен тросед кој може да се трансформира во неколку посебни решенија за седење. Целиот мебел се состои од само две различни парчиња со иста форма за да се формираат најразлични решенија. Главната структура е иста странична форма на потпирачот на раката, но само подебела. Потпирачите за рака може да се свртат 180 степени за да се смени или продолжи главниот дел од мебелот.

Штанд За Торта

Temple

Штанд За Торта Од зголемената популарност при домашно печење може да се види дека има потреба од модерен штанд со торта, кој лесно може да се чува во шкаф или да се подготви. Лесно се чисти и машини за миење садови безбедни. Храмот е лесен за склопување и интуитивен пат со лизгање на плочите над централниот заострен sp рбет. Расклопувањето е едноставно, со едноставно лизгање и исклучување. Сите 4 главни елементи ги држи заедно Stacker. Stacker помага во одржување на сите елементи заедно за повеќе аголно компактно складирање. Можете да користите различни конфигурации на плочи за различни прилики.

Дневна Стол

Bessa

Дневна Стол Наменето за дневни области на хотели, одморалишта и приватни резиденции, столчето за дневно време Беса се хармонизира со модерните проекти за внатрешен дизајн. Неговиот дизајн пренесува ведрина што повикува на искуства да бидат запаметени. Имајќи го решено неговото целосно одржливо производство, можеме да уживаме во нејзината рамнотежа помеѓу формата, современиот дизајн, функцијата и нејзините органски вредности.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Водителот на вода е тродимензионален календар направен од шест лопатки собрани во форма на водена плоча. Ротирајте уникатен самостоен календар за вашата работна површина како водена плоча секој месец за употреба. Lifeивот со Дизајн: Квалитетните дизајни имаат моќ да го модифицираат просторот и да ги трансформираат главите на неговите корисници. Тие нудат удобност при гледање, држење и употреба. Подобрени се со леснотија и елемент на изненадување, збогатувајќи простор. Нашите оригинални производи се дизајнирани користејќи го концептот „Lifeивот со Дизајн“.