Списание за дизајн
Списание за дизајн
Абажур

Bellda

Абажур Лесен за монтирање, висечки абажур кој едноставно се вклопува на која било сијалица без потреба од никаков алат или електрична експертиза. Дизајнот на производите му овозможува на корисникот едноставно да го стави и да го извади од сијалицата без многу напор за да создаде визуелно пријатен извор на осветлување во буџет или привремено сместување. Со оглед на тоа што функционалноста на овој производ е вградлива во неговата форма, трошоците за производство се слични на оние за обична пластична саксија. Можноста за персонализација по вкусот на корисникот со бојадисување или додавање на какви било украсни елементи создава уникатен карактер.

Име на проектот : Bellda, Име на дизајнерите : Mehdi Atashfaraz, Име на клиентот : LOOTRA.

Bellda Абажур

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.