Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Подароци За Колачи

Marais

Пакување Подароци За Колачи Пакувања за подароци за колачи (финансиер). На сликата е прикажано кутијата со големина од 15 колачи (Два октава). Обично, кутиите за подароци едноставно ги уредуваат сите колачи уредно. Сепак, нивните кутии со индивидуално завиткани колачи се различни. тие ги намалија трошоците со тоа што се фокусираа на само еден дизајн, а при искористување на сите шест површини, тие беа во можност да ги рекреираат секој вид тастатура. Користејќи го овој дизајн, тие можат да создадат која било големина на тастатурата, од мали тастатури, до целосни пијано со 88 клучеви, па дури и поголеми. На пример, за еден октав од 13 копчиња, тие користат 8 колачи. И големото пијано со 88 клучеви ќе биде кутија за подароци од 52 колачи.

Име на проектот : Marais, Име на дизајнерите : Kazuaki Kawahara, Име на клиентот : Latona Marketing Inc..

Marais Пакување Подароци За Колачи

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.