Списание за дизајн
Списание за дизајн
Црква

Mary Help of Christian Church

Црква Со оглед на проширувањето на католичката заедница и зголемувањето на туристите на островот Самуи, Сураттани. Марија Помош на надворешноста на христијанската црква била дизајнирана во комбинација на молитвени раце, аголни крилја и зраци на Светиот Дух. Внатрешен простор, безбедност како кај мајката утроба. Со употреба на долга и тесна светлосна празнина и голема изолација на мала тежина бетонски крило што тече низ светлината празнина беа изградени за да се создаде сенка што постојано се менува со текот на времето, сепак ја задржува внатрешноста. Намалете ја симболичката декорација и употребата на природен материјал како смирен мир на умот додека се молите.

Име на проектот : Mary Help of Christian Church, Име на дизајнерите : ่Juti Klipbua, Име на клиентот : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Црква

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.