Списание за дизајн
Списание за дизајн
Програма За Дизајн Настани

Russian Design Pavilion

Програма За Дизајн Настани изложби, конкурси за дизајн, работилници, консултантски проекти за дизајн и објавување проекти со цел промовирање на руски дизајнери и брендови во странство. Нашите активности ги стимулираат дизајнерите кои зборуваат руски јазик да ги усовршат своите знаења и вештини преку меѓународни проекти и ќе им помогнат да ја разберат нивната улога во заедницата за дизајн, како да ги промовираат и да ги направат своите производи конкурентни и да создадат вистински иновации.

Едукативна И Обука Алатка

Corporate Mandala

Едукативна И Обука Алатка Корпоративната мандала е сосема нова алатка за обука и обука. Тоа е иновативна и уникатна интеграција на антички мандала принцип и корпоративен идентитет дизајниран за зајакнување на тимската работа и целокупните деловни перформанси. Покрај тоа, тоа е нов елемент на корпоративниот идентитет на компанијата. Корпоративната мандала е групна активност за тимска или индивидуална активност за менаџер. Тој е специјално дизајниран за одредена компанија и е обоен од тим или од поединец на слободен и интуитивен начин каде секој може да избере било која боја или поле.

Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната

Prisma

Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната Prisma е дизајниран за неинвазивно тестирање на материјалите во најекстремните средини. Тој е првиот детектор што вклучува напредно снимање во реално време и 3Д скенирање, со што толкувањето на недостатоци е многу полесно, намалувајќи го времето на техничарот на лице место. Со практично неуништливо куќиште и уникатни режими за повеќекратна инспекција, Prisma може да ги покрие сите апликации за тестирање, од нафтени цевководи до воздушни компоненти. Тој е првиот детектор со интегрално снимање на податоци и автоматско генерирање на PDF извештаи. Безжичната и етертетската поврзаност овозможуваат единицата лесно да се надогради или дијагностицира.

Лабораториски Систем За Прочистување На Водата

Purelab Chorus

Лабораториски Систем За Прочистување На Водата Purelab Chorus е првиот модуларен систем за прочистување на водата дизајниран да одговара на индивидуалните лабораториски потреби и простор. Ги обезбедува сите оценки на прочистена вода, обезбедувајќи прилагодливо, флексибилно, прилагодено решение. Модуларните елементи можат да бидат дистрибуирани низ целата лабораторија или да се поврзани едни со други во уникатен формат на кулата, со што се минимизира стапката на системот. Хептичките контроли нудат високо контролирани стапки на проток на диспензија, додека ореол на светлината го покажува статусот на Хоор. Новата технологија го прави Хоор најнапредниот достапен систем, намалувајќи го влијанието врз животната средина и трошоците за трчање.

Воведен Простор За Саем За Часовници

Salon de TE

Воведен Простор За Саем За Часовници Беше потребен воведен вселенски дизајн од 1900м2, пред посетителите да ги истражат 145-те меѓународни брендови за часовници во рамките на Салонот де ТЕ. За да се долови имагинацијата на посетителот за луксузен животен стил и романса, беше развиен „Делукс патување со воз“ како главен концепт. За да се креира драматизација, приемот на приемот беше претворен во тематска дневна станица, заедно со вечерната сцена на платформата за внатрешни работи на салата со внатрешни прозорци со воз, воз кои се емитуваат визуелни приказни. И на крај, мултифункционална арена со сцена се отвора кон различните брендирани витрини.

Туристичката Атракција

In love with the wind

Туристичката Атракција Замок Во loveубов со ветрот е резиденција од 20 век поставена во рамките на 10 хектари пејзажи во близина на селото Равадиново, област во срцето на планината Странџа. Посетете и уживајте во светски познатите колекции, зашеметувачка архитектура и инспиративни семејни приказни. Опуштете се среде идилични градини, уживајте во шумите и езерските прошетки и почувствувајте го духот на бајките.