Списание за дизајн
Списание за дизајн
Гардероба Во Собата За Вечера

Baan

Гардероба Во Собата За Вечера „баан“ е еден вид шкаф кој е специјално дизајниран за употреба на вечера. Тоа е уникатен изглед и јачината е наратив што е поврзано со функција. Постојат неколку одлики на кабинетите системи. Различните функции и карактеристики на шкафот што се одделени со приказна како што се вметнувачот за прибор за јадење и кутијата со ткива се претставени со камин и оџак. Покрај тоа, чашите за вино се претставени со лустерот, а решетката за садови е симболизирана со скалилата. Постојат четири главни компоненти на куќата преку кои се раскажуваат идеи.

Име на проектот : Baan, Име на дизајнерите : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Име на клиентот : Partly Cloudy Studio.

Baan Гардероба Во Собата За Вечера

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.