Списание за дизајн
Списание за дизајн
Масичката За Кафе

1x3

Масичката За Кафе 1x3 е инспириран од испреплетеност на загатките на бур. И двајцата - парче мебел и мозочен забивач. Сите делови остануваат заедно без потреба од никакви тела. Принципот на блокирање вклучува само лизгачки движења кои даваат многу брз процес на склопување и прави 1x3 соодветно за честа промена на местото. Нивото на тежина зависи не од умешност, туку претежно од просторно гледање. Инструкции се дадени во случај корисникот да има потреба од помош. Името - 1x3 е математички израз што ја претставува логиката на дрвената структура - еден вид елемент, три дела од неа.

Име на проектот : 1x3, Име на дизајнерите : Petar Zaharinov, Име на клиентот : PRAKTRIK.

1x3 Масичката За Кафе

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.