Списание за дизајн
Списание за дизајн
Поврзаниот Часовник

COOKOO

Поврзаниот Часовник COOKOO ™, првиот дизајнер на смарт часовник во светот кој комбинира аналогно движење со дигитален дисплеј. Со иконски дизајн за своите ултра чисти линии и паметни функционалности, часовникот ги прикажува претпочитаните известувања од вашиот паметен телефон или iPad. Благодарение на корисниците на COOKOO App stay корисниците остануваат под контрола на нивниот поврзан живот со избирање на кои известувања и предупредувања што сакаат да ги добијат право на својот зглоб. Притискање на копчето за прилагодување COMMAND ќе овозможи далечински активирање на камерата, репродукција на музика од далечински управувач, проверка на едно копче на Фејсбук и многу други опции.

Име на проектот : COOKOO, Име на дизајнерите : CONNECTEDEVICE Ltd, Име на клиентот : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Поврзаниот Часовник

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.