Списание за дизајн
Списание за дизајн
Двд Кутија

Paths of Light

Двд Кутија Најдобар начин за одржување на кратката анимација Патеки на светлината од Зина Карамело беше да се обезбеди ДВД-то да има убав случај. Пакувањето всушност изгледа како да е ископано од шумата и да се обликува за да формира ЦД. Однадвор, видливи се различни линии, скоро се појавуваат како мали дрвја што растат на страната на случајот. Дрвената надворешност исто така помага да му се даде исклучително натуралистички изглед. Патеки на светлината е екстремно ажурирање од случаите што многумина ги видоа за ЦД-а во 1990-тите, што обично се состоеше од основна пластика со хартиен пакет за да се објасни содржината внатре. (Текст од Ј.Д. Мунро)

Име на проектот : Paths of Light , Име на дизајнерите : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Име на клиентот : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Двд Кутија

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.