Списание за дизајн
Списание за дизајн
Идентитет На Марка

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Идентитет На Марка БИА е симбол на локалното птици на Атлантското небо, кој лета над мислите и соништата низ земјите, пилот на природата што превезува луѓе, спомени, деловни активности и компании. Во САТА, БИА секогаш ќе го симболизира обединувањето на деветте острови на Архипелагот во еден атлантичен предизвик: земете го името на Азорите на Светот и доведете го Светот на Азорите. БИА - Сини острови Ачор - повторно откриена аворна птица, исправена, инспирирана во футуристизмот на прототипите, изградена врз неговиот единствен генетски код, како асиметричен, различен и обоен како деветте острови на Азорите.

Име на проектот : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Име на дизајнерите : SATA Airlines, Име на клиентот : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Идентитет На Марка

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.