Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канта За Цигари / Гуми За Џвакање

Smartstreets-Smartbin™

Канта За Цигари / Гуми За Џвакање Повеќекратно патентирано корпа за отпадоци со уникатни можности, Smartbin ™ ја надополнува постојната монтажа на уличната инфраструктура како близнак, назад до која било големина или облик на ламбата или знакот или во соло формат на идовите, оградите и плочките. Ова ослободува нова, неочекувана вредност од постојните улични средства за создавање мрежи на погодни, предвидливо поставени отпадоци од цигари и гуми за џвакање кои секогаш се на дофат, без додавање нередот на уличната сцена. Smartbin ја трансформира грижата за улиците во градовите низ целиот свет со овозможување ефикасен одговор на ѓубрето и непцата.

Име на проектот : Smartstreets-Smartbin™, Име на дизајнерите : SMARTSTREETS LTD, Име на клиентот : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Канта За Цигари / Гуми За Џвакање

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.