Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хиперкар

Shayton Equilibrium

Хиперкар Шејтон рамнотежа претставува чист хедонизам, перверзија на четири тркала, апстрактен концепт за повеќето луѓе и реализација на соништата до неколкумина среќни. Тоа претставува крајно задоволство, нова перцепција за добивање од една до друга точка, каде целта не е толку важна како искуството. Шејтон е подготвен да ги открие границите на материјалните можности, да тестира нови алтернативни зелени погони и материјали што би можеле да ги подобрат перформансите додека го зачувуваат педигрето на хиперкарот. Фаза што следи е да го пронајдете инвеститорот / и и да го направите шејтонскиот рамнотежа во реалност.

Име на проектот : Shayton Equilibrium, Име на дизајнерите : Andrej Stanta, Име на клиентот : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Хиперкар

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.