Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хиперкар

Shayton Equilibrium

Хиперкар Шејтон рамнотежа претставува чист хедонизам, перверзија на четири тркала, апстрактен концепт за повеќето луѓе и реализација на соништата до неколкумина среќни. Тоа претставува крајно задоволство, нова перцепција за добивање од една до друга точка, каде целта не е толку важна како искуството. Шејтон е подготвен да ги открие границите на материјалните можности, да тестира нови алтернативни зелени погони и материјали што би можеле да ги подобрат перформансите додека го зачувуваат педигрето на хиперкарот. Фаза што следи е да го пронајдете инвеститорот / и и да го направите шејтонскиот рамнотежа во реалност.

Име на проектот : Shayton Equilibrium, Име на дизајнерите : Andrej Stanta, Име на клиентот : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Хиперкар

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.