Списание за дизајн
Списание за дизајн
Етикетата За Вино

5 Elemente

Етикетата За Вино Дизајнот на „5 Elemente“ е резултат на проект, каде клиентот и веруваше на дизајнерската агенција со целосна слобода на изразување. Главниот настан на овој дизајн е римскиот лик „V“, кој ја прикажува главната идеја на производот - пет типа вино испреплетени во уникатна мешавина. Специјалната хартија што се користи за етикетата, како и стратешкото поставување на сите графички елементи, го испровоцираат потенцијалниот потрошувач да го земе шишето и да го врти во свои раце, да го допре, што секако прави подлабок впечаток и го прави дизајнот по запаметен.

Име на проектот : 5 Elemente, Име на дизајнерите : Valerii Sumilov, Име на клиентот : Etiketka design agency.

5 Elemente Етикетата За Вино

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.