Списание за дизајн
Списание за дизајн
Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната

Prisma

Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната Prisma е дизајниран за неинвазивно тестирање на материјалите во најекстремните средини. Тој е првиот детектор што вклучува напредно снимање во реално време и 3Д скенирање, со што толкувањето на недостатоци е многу полесно, намалувајќи го времето на техничарот на лице место. Со практично неуништливо куќиште и уникатни режими за повеќекратна инспекција, Prisma може да ги покрие сите апликации за тестирање, од нафтени цевководи до воздушни компоненти. Тој е првиот детектор со интегрално снимање на податоци и автоматско генерирање на PDF извештаи. Безжичната и етертетската поврзаност овозможуваат единицата лесно да се надогради или дијагностицира.

Име на проектот : Prisma, Име на дизајнерите : LA Design , Име на клиентот : Sonatest.

Prisma Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.