Списание за дизајн
Списание за дизајн
Луксузни Чевли

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксузни Чевли Линијата на „сандали / облик на накит“ на анлука Тамбурини, наречена „Заговор“, е основана во 2010 година. Чевлите на заговор се без напор комбинираат технологија и естетика. Петиците и стапалата се направени од материјали како што се лесен алуминиум и титаниум, кои се фрлени во скулпторски форми. Силуетата на чевлите потоа ја истакнуваат полу / скапоцени камења и други раскошни украси. Високата технологија и најсовремените материјали формираат модерна скулптура, со форма на сандала, но таму каде што допирот и искуството на квалификувани италијански занаетчии сè уште се видливи.

Име на проектот : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Име на дизајнерите : Gianluca Tamburini, Име на клиентот : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Луксузни Чевли

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.