Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Безалкохолен Пијалок

Coca-Cola Tet 2014

Пакување Безалкохолен Пијалок Да се создадат серија лименки од кока-кола кои шират милиони на желби на Тот ширум нацијата. Ние го искористивме симболот на Кота-колата „Тат“ (ластовичката птица) како уред за формирање на овие желби. За секоја конзерва, стотици рачно изработени ластовички беа направени и внимателно наредени околу обичајното сценарио, кои заедно формираат серија на значајни виетнамски желби. „Ан“, значи мир. „Таи“ значи успех, „Лач“ значи просперитет. Овие зборови широко се разменуваат за време на празникот и традиционално ги украсуваат украсите на Тот.

Име на проектот : Coca-Cola Tet 2014, Име на дизајнерите : Rice Creative, Име на клиентот : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Пакување Безалкохолен Пијалок

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.