Списание за дизајн
Списание за дизајн
Коктел Бар

Gamsei

Коктел Бар Кога Гамесе се отвори во 2013 година, хипер-локализмот беше запознаен со полето на вежбање кое дотогаш беше главно ограничено на сцената со храна. Во Гамсеи, состојките за коктели се диво фуражни или одгледуваат од локалните артески земјоделци. Внатрешноста на барот е јасно продолжение на оваа филозофија. Исто како коктелите, Буеро Вагнер ги набавуваше сите материјали локално и работеше во тесна соработка со локалните производители за да произведе решенија направени од нарачка. Гамсеи е целосно интегриран концепт што го претвора настанот на пиење коктел во ново искуство.

Име на проектот : Gamsei, Име на дизајнерите : BUERO WAGNER, Име на клиентот : Trink Tank.

Gamsei Коктел Бар

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.