Списание за дизајн
Списание за дизајн
Коктел Бар

Gamsei

Коктел Бар Кога Гамесе се отвори во 2013 година, хипер-локализмот беше запознаен со полето на вежбање кое дотогаш беше главно ограничено на сцената со храна. Во Гамсеи, состојките за коктели се диво фуражни или одгледуваат од локалните артески земјоделци. Внатрешноста на барот е јасно продолжение на оваа филозофија. Исто како коктелите, Буеро Вагнер ги набавуваше сите материјали локално и работеше во тесна соработка со локалните производители за да произведе решенија направени од нарачка. Гамсеи е целосно интегриран концепт што го претвора настанот на пиење коктел во ново искуство.

Име на проектот : Gamsei, Име на дизајнерите : BUERO WAGNER, Име на клиентот : Trink Tank.

Gamsei Коктел Бар

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.