Списание за дизајн
Списание за дизајн
Насловната Уметност Во Албумот

Haezer

Насловната Уметност Во Албумот Хајзер е познат по неговиот цврст бас звук, епски паузи со добро полирани ефекти. Тоа е вид на звук што се појавува како музика со директно танцување, но при поблиска инспекција или слушање, ќе започнете да откривате повеќе слоеви на фреквенции во рамките на готовиот производ. За креативниот концепт и извршување предизвик беше да се симулираат аудио доживување познато како Хаезер. Стилот на уметнички дела не е воопшто типичен стил на танцување музика, со што Хајсер го прави свој жанр.

Име на проектот : Haezer , Име на дизајнерите : Chris Slabber, Име на клиентот : CS Design & Illustration.

Haezer  Насловната Уметност Во Албумот

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.