Списание за дизајн
Списание за дизајн
Свадби Со Боја На Пиво

Beertone

Свадби Со Боја На Пиво Beertone е првиот Водач за референци за пиво, базиран на различните бои на пиво, претставен во вентилатор за стакло. За првото издание собравме информации од 202 различни мечеви пива, патувајќи низ целата земја, од исток кон запад, од север кон југ. Целиот процес траеше многу време и детална логистика да се заврши, но резултатот од овие две страсти заедно нè прават многу горди и веќе се планирани понатамошни изданија. Cheers!

Име на проектот : Beertone, Име на дизајнерите : Alexander Michelbach, Име на клиентот : Beertone.

Beertone Свадби Со Боја На Пиво

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.