Списание за дизајн
Списание за дизајн
Агенција За Недвижнини

The Float

Агенција За Недвижнини Ние дизајнираме архитектура, ентериер и пејзаж во овој проект. Случајот е „Агенција за недвижнини“, името на имотот е „Скала вила“, па затоа сфатете го концептот со ваков случај на случај како почетна точка. И проектот се наоѓа во центарот на градот Xiamen, условите околу основата се неповолни, има стари станови и градилиште, спротивно е училиште, нема опкружено пејзаж. На крајот, со концептот на [Float], повлечете го продажниот центар до висина од 2 F и создадете сопствен пејзаж, багажник на ниво на оџаци, така што продажниот центар сака да лебди во вода, а посетителите да навлезат низ голем араж на езерцето, и низ приземјето на канцеларијата за продажба, одете до задните скали и одете до салата за продажба. Изградбата е челична конструкција, дизајнот на зградата и дизајнот на ентериер бараат интеграција и единство во техниката.

Име на проектот : The Float, Име на дизајнерите : Kris Lin, Име на клиентот : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агенција За Недвижнини

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.