Списание за дизајн
Списание за дизајн
Агенција За Недвижнини

The Float

Агенција За Недвижнини Ние дизајнираме архитектура, ентериер и пејзаж во овој проект. Случајот е „Агенција за недвижнини“, името на имотот е „Скала вила“, па затоа сфатете го концептот со ваков случај на случај како почетна точка. И проектот се наоѓа во центарот на градот Xiamen, условите околу основата се неповолни, има стари станови и градилиште, спротивно е училиште, нема опкружено пејзаж. На крајот, со концептот на [Float], повлечете го продажниот центар до висина од 2 F и создадете сопствен пејзаж, багажник на ниво на оџаци, така што продажниот центар сака да лебди во вода, а посетителите да навлезат низ голем араж на езерцето, и низ приземјето на канцеларијата за продажба, одете до задните скали и одете до салата за продажба. Изградбата е челична конструкција, дизајнот на зградата и дизајнот на ентериер бараат интеграција и единство во техниката.

Име на проектот : The Float, Име на дизајнерите : Kris Lin, Име на клиентот : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агенција За Недвижнини

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.