Списание за дизајн
Списание за дизајн
Нараквица

Phenotype 002

Нараквица Формата на нараквицата Фенотип 002 е резултат на дигитална симулација на биолошкиот раст. Алгоритмот што се користи во креативниот процес овозможува имитирање на однесувањето на биолошката структура создавајќи необични органски форми, постигнувајќи ненаметлива убавина благодарение на оптималната структура и материјалната искреност. Прототипот се материјализира со употреба на технологија за 3D печатење. Во последната фаза, парчето накит е рачно фрлено во месинг, полиран и завршен со внимание на детали.

Име на проектот : Phenotype 002, Име на дизајнерите : Maciej Nisztuk, Име на клиентот : In Silico.

Phenotype 002 Нараквица

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.