Списание за дизајн
Списание за дизајн
Држач За Ножеви

Only Right Here

Држач За Ножеви Од дванаесеттиот век, првите бикови биле документирани како чин или јавен спектакл. Денес будењето на свеста кај луѓето е симптом на целокупната глобална проценка, учество во божествената природа, ние сме целина. „Само токму тука“ симболизира нова ера, каде што ќе има истребување на агресивни активности, олицетворени во она што некогаш беше културен празник и големиот еволутивен чекор на хуманистичко ниво.

Име на проектот : Only Right Here, Име на дизајнерите : Alan Saga, Име на клиентот : Alan Saga.

Only Right Here Држач За Ножеви

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.