Списание за дизајн
Списание за дизајн
40 ”Предводена Телевизија

GlassOn

40 ”Предводена Телевизија Тоа е бесрамна колекција за дизајн со различни решенија за дизајн во варијабилни големини со стаклен елемент. Елеганцијата создадена со транспарентност на стаклото продолжува со благодатта на метални завршувачи кои го опкружуваат екранот во големи димензии. Без навикнатите пластични предни капаци и рамки, дизајнот се поврзува преку виртуелниот свет и публиката со драстично намалена дебелина во 40 ”, 46” и 55 ”производи. Целата метална рамка што го држи стаклениот фронт го подобрува квалитетот на дизајнот со прецизни детали за поврзување на различни материјали.

Име на проектот : GlassOn, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : .

GlassOn 40 ”Предводена Телевизија

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.