Списание за дизајн
Списание за дизајн
Календар

good morning original calendar 2012 “Farm”

Календар Фарма е календар на животни со хартија за комплет. Целосно склопено тоа прави пријатна минијатурна фарма комплетна со шест различни животни.

Име на проектот : good morning original calendar 2012 “Farm”, Име на дизајнерите : Katsumi Tamura, Име на клиентот : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Календар

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.