Списание за дизајн
Списание за дизајн
Романот

180º North East

Романот „180º Северен исток“ е наратив за авантуристички зборови од 90 000 зборови. Таа ја раскажува вистинската приказна за патувањето што Даниел Качер го направил низ Австралија, Азија, Канада и Скандинавија во есента 2009 година кога имал 24 години. Интегриран во главниот дел на текстот што ја раскажува приказната за тоа низ што живеел и научил за време на патувањето , фотографии, мапи, експресивен текст и видео помагаат да го потопи читателот во авантурата и да даде подобро чувство за сопственото лично искуство на авторот.

Име на проектот : 180º North East, Име на дизајнерите : Daniel Kutcher, Име на клиентот : Daniel Kutcher.

180º North East Романот

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.