Списание за дизајн
Списание за дизајн
Визуелниот Идентитет На Пекарницата

Mangata Patisserie

Визуелниот Идентитет На Пекарницата Мангата е визуелизирана на шведски јазик како романтична сцена, блескавиот, патот-како одраз на месечината создава на ноќното море. Сцената е визуелно привлечена и доволно посебна за создавање на имиџот на брендот. Палетата на бои, црна и златна, ја имитира атмосферата на темното море, исто така, му даде на марката мистериозен, луксузен допир.

Име на проектот : Mangata Patisserie, Име на дизајнерите : M — N Associates, Име на клиентот : M — N Associates.

Mangata Patisserie Визуелниот Идентитет На Пекарницата

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.