Списание за дизајн
Списание за дизајн
Постер

Chirming

Постер Кога Сук била млада, видела убава птица на планината, но птицата брзо полета далеку, оставајќи само звук зад себе. Таа погледна на небото за да ја најде птицата, но сè што можеше да се види е гранки на дрва и шума. Птицата продолжи да пее, но таа немаше идеја каде е. Од многу млади, птица беа гранките на дрвјата и голема шума до неа. Ова искуство ја натера да го визуелизира звукот на птиците како шума. Звукот на птицата ги релаксира умот и телото. Ова го привлече нејзиното внимание, и таа го комбинираше со мандала, што визуелно претставува заздравување и медитација.

Име на проектот : Chirming, Име на дизајнерите : Sook Ko, Име на клиентот : Sejong University.

Chirming Постер

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.