Списание за дизајн
Списание за дизајн
Проект За Типографија

Reflexio

Проект За Типографија Експериментален типографски проект кој комбинира рефлексија на огледало со хартиени букви исечени од една од нејзините оски. Резултатите се во модуларни композиции кои некогаш се фотографирале предлагаат 3Д слики. Проектот користи магија и визуелна противречност за транзит од дигитален јазик во аналоген свет. Изградбата на буквите на огледало создава нови реалности со рефлексија, кои не се ниту вистина ниту лага.

Име на проектот : Reflexio, Име на дизајнерите : Estudi Ramon Carreté, Име на клиентот : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Проект За Типографија

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.