Списание за дизајн
Списание за дизајн
Филтер За Цигари

X alarm

Филтер За Цигари Алармот X, е аларм за пушачите да ги натераат да сфатат што прават сами додека го прават тоа. Овој дизајн е нова генерација на филтри за цигари. Овој дизајн може да биде добра замена за скапите реклами против пушењето и има поголемо влијание врз умовите на пушачите од кое било друго негативно рекламирање.Има многу едноставна структура, филтрите се печат со невидливо мастило кое ја покрива негативната област на скицата и со секоја мафта, скицата ќе се појасни, така што со секоја мафта ќе видите дека срцето ви се затемнува и знаете што се случува со вас.

Трансформациско Паркирање Со Велосипед

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформациско Паркирање Со Велосипед Smartstreets-Cyclepark е разноврсен, рационализиран објект за паркирање со велосипед за две велосипеди што се вклопува за неколку минути за да се овозможи брзо подобрување на просториите за паркирање со велосипеди низ урбаните области, без додавање нередот на уличната сцена. Опремата помага да се намали кражбата на велосипедот и може да се инсталира дури и на најтесните улици, ослободувајќи нова вредност од постојната инфраструктура. Направена од не'рѓосувачки челик, опремата може да се совпадне во боја RAL и да се брендира за локалните власти или спонзори. Може да се користи и за да се идентификуваат патеките за циклусот. Може да се конфигурира за да одговара на која било големина или стил на колона.

Магнезиумско Пакување

Kailani

Магнезиумско Пакување Делата на Агенцијата Ароме за графичкиот идентитет и уметничката линија за пакувањето на Каилани се засновани на минимален и чист дизајн. Овој минимализам е во согласност со производот што има само една состојка, магнезиум. Избраната типографија е силна и отчукана. Ја карактеризира и јачината на минералниот магнезиум и јачината на производот, со што се враќа виталноста и енергијата на потрошувачите.

Шише Вино

Gabriel Meffre

Шише Вино Аромата го создава графичкиот идентитет за колекционерскиот сад Габриел Мефре кој слави 80 години. Работевме на карактеристичен дизајн од 30-тите години од времето, графички симболизиран од жена со чаша вино. Користените плочи во боја се истакнуваат со втиснување во вреќи и врела фолија за да се истакне страната на колекторот.

Пакување Храна

Chips BCBG

Пакување Храна Предизвикот за реализација на чип-амбалажите на брендот BCBG се состоеше во спроведување на серија амбалажи во соодветност со универзумот на марката. Пакувањата требаше да бидат и минималистички и модерни, притоа да го имаат овој занаетчиски допир на стегачи и таа пријатна и симпатична страна што ги носи ликовите нацртани со пенкалото. Аперитивот е убедлив момент што мора да се почувствува на пакувањето.

Скалила

U Step

Скалила Скалилата U Step се формираат со испреплетеност на две парчиња профилни квадратни профили со различни димензии. На овој начин, скалилата стануваат самоодржливи доколку димензиите не надминуваат прагот. Однапред подготвувањето на овие парчиња обезбедува погодност за склопување. Пакувањето и транспортот на овие директно парчиња исто така се значително поедноставени.