Списание за дизајн
Списание за дизајн
Датира Мобилна Апликација

Flame

Датира Мобилна Апликација Создавање апликација за мобилен пламен, Wadoo. тим има за цел апликацијата да ја ангажира корисниците. Така, Ваду. експертите излегоа со едноставна, но привлечна функција за правење парови според музичките преференци. Оваа одлика им овозможува на корисниците поширок спектар на можности да комуницираат со апликацијата. Се разбира, целта функција останува да запознаеш нови луѓе. Како и да е, за да се вклучи овој процес, корисникот може да избере пар базиран на музички преференци. Така, корисниците можат да започнат да комуницираат за интереси и да го вкусат вашиот удел во гласникот и да преминат на вистински датум.

Име на проектот : Flame, Име на дизајнерите : Artur Konariev, Име на клиентот : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Датира Мобилна Апликација

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.