Списание за дизајн
Списание за дизајн
Биро Кое Може Да Се Претвори Во Кревет

1,6 S.M. OF LIFE

Биро Кое Може Да Се Претвори Во Кревет Главниот концепт беше да се коментира фактот дека нашите животи се намалуваат со цел да се вклопат во затворениот простор на нашата канцеларија. На крајот, сфатив дека секоја цивилизација може да има многу различна перцепција за нештата, во зависност од нејзиниот социјален контекст. На пример, оваа биро може да се користи за систа или за неколку часови спиење ноќе во тие денови кога некој се бори да исполни крајни рокови. Проектот го доби името според димензиите на прототипот (долг 2,00 метри и 0,80 метри ширина = 1,6 см) и фактот дека работата продолжува да зазема сè повеќе простор во нашиот живот.

Име на проектот : 1,6 S.M. OF LIFE, Име на дизајнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиентот : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Биро Кое Може Да Се Претвори Во Кревет

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.