Списание за дизајн
Списание за дизајн
3 Во 1 Компјутерска Галантерија

STACK TOWER

3 Во 1 Компјутерска Галантерија Стак кулата DIXIX е дизајнирана да организира разни електронски додатоци во еден блок убаво и уредно, како „TOWER“. Оваа кула содржи стерео звучник (го засилува звукот и музиката од вашиот компјутер), читач на картички и USB приклучок. Енергијата и податоците автоматски се пренесуваат како заедно со нив.

Име на проектот : STACK TOWER, Име на дизајнерите : Yen Lau, Име на клиентот : Dixix International Ltd..

STACK TOWER 3 Во 1 Компјутерска Галантерија

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.