Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шредер За Хартија

HandiShred

Шредер За Хартија HandiShred е преносен рачен уништувач на хартија не бара надворешен извор на напојување. Тој е дизајниран мал и уредно за да можете да го ставите на вашата работна маса, во фиока или чанта што може да има лесен пристап и да го уништите вашиот важен документ во кое било време и каде било. Овој корисен уништувач работи одлично за да уништи какви било документи или сметки за да се осигура дека приватните, доверливите и личните информации се чуваат безбедни во секое време.

Име на проектот : HandiShred, Име на дизајнерите : Yen Lau, Име на клиентот : Inform Designs Ltd..

HandiShred Шредер За Хартија

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.