Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

Two in One

Стол Мислам дека комбинацијата на накит од пластика и иверица (дрво) е многу перспективна. Основата на идејата и изградбата на овој стол е лак-потковица. Лакотот на лакот може да биде од која било боја, но задолжително ќе биде засилен со двата пара челични шипки, бидејќи негативната наклон на предните нозе создава дополнителен момент и, од оваа причина, дополнителен товар врз нив. Задниот дел од столот може да се направи од иверица и да се продолжи со нумерираната контролирана машина. Задниот и предниот дел можат да се произведуваат индивидуално, а потоа да се залепат (на иглички) или да се склопат

Име на проектот : Two in One, Име на дизајнерите : Viktor Kovtun, Име на клиентот : Xo-Xo-L design.

Two in One Стол

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.