Списание за дизајн
Списание за дизајн
Апликација За Часовници

Dominus plus

Апликација За Часовници Доминус плус го искажува времето на оригинален начин. Како точки на домино парчиња, три групи на точки претставуваат: часови, десетици минути и минути. Времето на денот може да се прочита од бојата на точките: зелена за АМ; жолт за ПМ. Апликацијата содржи тајмер, будилник и мелодии. Сите функции се навигатираат со допирање на дискретни точки на аголот. Имаше оригинален и уметнички дизајн кој го претставува вистинското лице на времето од 21 век. Тој е дизајниран во прекрасна симбиоза со случаи на преносни уреди на Apple. Има едноставен интерфејс со само неколку потребни зборови за да го работи.

Име на проектот : Dominus plus, Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : .

Dominus plus Апликација За Часовници

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.