Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата

Baboor Dawar Line

Табелата Во потрага по надминување на границите на нормалноста и вечен обид да се спои историското египетско наследство со современи средства за дизајн претставени во материјали и завршува, ова карактеристично парче „Бабур“ е инспирирано од традиционалното „шпорет на Примус“ што претставува задолжителна опрема за над еден век и сè уште ја има својата обилна употреба до денес во руралните области. Тоа е потсетник за една од бројните артикли, кои некогаш биле престижен артикл и како одминуваше времето, засенуваше изумирање во антиката. Секоја ставка може да биде маестрално дело што некогаш се гледа со уметничка визија.

Име на проектот : Baboor Dawar Line, Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Табелата

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.