Списание за дизајн
Списание за дизајн
Фонт

Red Script Pro typeface

Фонт Red Script Pro е единствен фонт инспириран од новите технологии и гаџети за алтернативни форми на комуникација, хармонично нè поврзува со неговите бесплатни бук-формулари. Инспириран од iPad и дизајниран во Четки, тој е изразен во уникатен стил на пишување. Содржи англиски, грчки, како и кирилица, и поддржува над 70 јазици.

Име на проектот : Red Script Pro typeface, Име на дизајнерите : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Име на клиентот : .

Red Script Pro typeface Фонт

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.