Списание за дизајн
Списание за дизајн
Апликации За Часовници

genuse

Апликации За Часовници Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine се серија на апликации за часовници специјално измислени за I Watch Watch уредот. Апликациите се оригинални, едноставни и естетски во дизајнот, од идните етнички преку научниот стил до дигиталната деловна активност. Сите графики на часовници се достапни во 9 бои - одговараат на колекцијата на бои на „Јас гледам“. Сега е одличен момент за нов начин на прикажување, читање и разбирање на нашите времиња. www.genuse.eu

Име на проектот : genuse, Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : genuse.

genuse Апликации За Часовници

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.