Списание за дизајн
Списание за дизајн
Филијала За Банка

DBS HQ

Филијала За Банка Краткото на Ален Интернешнл беше да се спроведе најновиот во банкарските технологии за подобрување и подобрување на внатрешното искуство за клиенти во нивната нова филијала во фирмата Финансиски центар Марина Беј, Кула, Сингапур. Како резултат на дизајнот на мало банка се користи интерактивен дигитален welcomeид за добредојде чувствителен на движење, брзи сервисни станици за брзи трансакции и инсталирање на единици за помош на кажувачи во полу-приватни парчиња за консултации. Филијалата, исто така, содржи аудиториум од 300 места и прво во рамките на телевизиското студио за Канал вести Азија. Посветени салони за

Име на проектот : DBS HQ, Име на дизајнерите : Allen International, Име на клиентот : allen international.

DBS HQ Филијала За Банка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.