Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Мало

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Внатрешен Дизајн На Мало Клиентот бара креативен дизајн за добро претставување на марката. Името "Хивеометриски" е формирано од два збора "кошница" и "геометриска", што едноставно го кажува главниот концепт и го визуелизира дизајнот. Дизајнот е инспириран од херојот на брендот, електричен плашило во форма на саќе. Замислено како кластер на саќе, wallидни и тавански карактеристики во уредни завршувања беспрекорно се поврзуваат и испреплетуваат комплексни геометриски форми. Линиите се деликатни и чисти, што резултира во елегантен современ изглед да симболизира бесконечна имагинација и креативност.

Име на проектот : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Име на дизајнерите : Alain Wong, Име на клиентот : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Внатрешен Дизајн На Мало

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.