Списание за дизајн
Списание за дизајн
Оптичката Инсталација

Opx2

Оптичката Инсталација Opx2 е оптичка инсталација која истражува симбиотска врска помеѓу природата и технологијата. Врска каде обрасците, повторувањето и ритамот ги опишуваат и природните формации и работењето на компјутерските процеси. Инсталациите што се привлекуваат на геометријата, моментот на непроирноста и / или густината се слични на феноменот на возење со пченка или е објаснето во технологија додека разгледувате бинарен код. Opx2 гради комплексна геометрија и ја предизвикува перцепцијата на обемот и просторот.

Име на проектот : Opx2, Име на дизајнерите : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Име на клиентот : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Оптичката Инсталација

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.