Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чинија

1hand plate

Чинија 1делна чинија: Бидете подобар сервер. Носете чаша вино и чинија само со една рака. Плочата е лесна и неговата уникатна форма на ракчиња лежи безбедно на дланката на вашата рака. Многу корисно за сите видови на настани. Партии, приеми, прослави и многу повеќе. Секогаш имајте слободна рака да ставите нова чиста храна на чинијата, слободна рака за тресење на рацете или само бесплатна рака за гестови. Импресионирајте ги вашите гости и оставете им да уживаат во ненадејната леснотија на постојан вклучена.

Име на проектот : 1hand plate, Име на дизајнерите : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Име на клиентот : Joannes Petersen.

1hand plate Чинија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.