Списание за дизајн
Списание за дизајн
Концепт На Корпоративна Архитектура

Pharmacy Gate 4D

Концепт На Корпоративна Архитектура Креативниот концепт се заснова на комбинацијата на материјални и нематеријални компоненти, кои заедно создаваат платформа за медиуми. Централната точка на оваа платформа се карактеризира со преголема чинија како симбол за апстрактна чанта за алхемија над која е проектиран холографски дијаграм на лебдечка ДНК влакно. Овој хонограм на ДНК, кој всушност претставува слоган „Ветување за живот“, ротира бавно и сугерира леснотија на животот на човечкиот организам без симптоми. Ротирачкиот ДНК холограм не само што претставува проток на живот, но исто така и врска помеѓу светлината и самиот живот.

Име на проектот : Pharmacy Gate 4D, Име на дизајнерите : Peter Stasek, Име на клиентот : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Концепт На Корпоративна Архитектура

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.