Списание за дизајн
Списание за дизајн
Игра На Табли

Orbits

Игра На Табли Орбитите е вселенска инспирирана игра во табла која има за цел да развие стратешко размислување и координација на рака и око. Подобрува логичка, кинестетичка и просторна интелигенција. Играта нуди бесконечна разновидност на комбинации. Орбитите се погодни за 2-4 играчи и луѓе од 8 години и повеќе. Целта на играта е да се стабилизираат сите облини на орбитите без да се контактираат со другите. Правилниот потег е да се помине кривата над или под претходната стабилизирана крива. Во случај на контакт на крива со друга, вртењето преминува на следниот играч. Планирајте ја вашата стратегија и не контактирајте ги кривините!

Име на проектот : Orbits, Име на дизајнерите : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Име на клиентот : Orbits.

Orbits Игра На Табли

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.